Zuhany-kád dugulás

ZUHANY ÉS KÁD DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Hatékony zuhany és kád duguláselhárítás egész Pest megyében. Keresse kollégánkat a megadott telefonszámon hétvégén is. A fürdőszobában kialakuló dugulás teljesen megtudja bénítani egy háztartás mindennapjait. Legyen szó zuhanyzó vagy fürdőkád dugulásról, mindkét esetben nagy gondot okoz. Nem kell tartani a bontással járó munkáktól, mivel a legmodernebb eszközök birtokában vagyunk. Szakembereink pedig az egyik legjobbak a szakmában. Bízza ránk a lefolyótisztítást. Hívjon! Tel.: (06 70) 597 4491

eldugult zuhanyzó lefolyó

Zuhany és kád duguláselhárítás módszerek

Általában a túlzott sampon és mosogatószer használat idézi elő a legtöbb dugulást a zuhanyzó és kád lefolyókban. A csövekbe kerülő tisztálkodási- és tisztítószerek megtapadnak a vezetékek falán, és egyre  csak növekednek, míg végül eltömítik a rendszert. Ráadásul ezeken a lerakódásokon könnyen megkapaszkodnak a zuhany és kád lefolyó szűrőn átjutó hajszálak és testszőrzetek. Szép lassan elzárják a víz útját, és a víz egyre nehezebben jut keresztül a lefolyócsőben megrekedt akadályon. Ha azonban mérsékelten használunk mindent, és nem esünk túlzásokba, akkor nehezen alakulhat ki a dugulás, legalábbis sokkal lassabban, plusz a sampon és tusfürdő is tovább tart. Így pénzt és időt spórolhatunk.

Ha már eldugult a zuhany és kád lefolyó mit tegyek?

Vigyázni kell, ha amellett dönt az ember, hogy saját maga veszi kézbe a zuhany és kád duguláselhárítás munkálatokat. A háztartási boltokban elérhető tisztítószerek nem mind alkalmasak a makacs dugulások ellen, és még nagyon drágák is. Arról nem beszélve, hogy általában mérgező vegyszerek és sokszor nem hozzák az elvárt eredményt. Ha mégis emellett döntünk, akkor a használatuk előtt alaposan fel kell készülni. Védőfelszerelés, kesztyű, maszk, esetleg szemüveg mindig legyen kéznél, az esetleges balesetek elkerülése végett. De mindezek előtt először érdemes mondjuk a bórax kipróbálása. A bórax környezetbarát tisztítószer. Pár pohárral bele lehet önteni a lefolyóba. Kell várni negyedórát, majd forró vízzel leöblíteni alaposan. Ha nem hozott eredményt, akkor másodszorra is meglehet próbálni. A kiáramló szagok és vízkő ellen pedig tökéletes megoldás lehet az ecet és a szódabikarbóna. Még több duguláselhárítás ötlet ITT

NON-STOP SEGÍTSÉG

Egész Budapest területén vállaljuk a gyors duguláselhárítást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legalaposabban végzik el a tisztítási munkálatokat. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang. dugulás megszüntetése. Dugulás volt nincs! Dugulás volt nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now Button