Zuhany-kád dugulás

ZUHANY ÉS KÁD DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Hatékony zuhany és kád duguláselhárítás egész Pest megyében. Keresse kollégánkat a megadott telefonszámon hétvégén is. A fürdőszobában kialakuló dugulás teljesen megtudja bénítani egy háztartás mindennapjait. Legyen szó zuhanyzó vagy fürdőkád dugulásról, mindkét esetben nagy gondot okoz. Nem kell tartani a bontással járó munkáktól, mivel a legmodernebb eszközök birtokában vagyunk. Szakembereink pedig az egyik legjobbak a szakmában. Bízza ránk a lefolyótisztítást. Hívjon! Tel.: (06 70) 597 4491

eldugult zuhanyzó lefolyó

Zuhany és kád duguláselhárítás módszerek

Általában a túlzott sampon és mosogatószer használat idézi elő a legtöbb dugulást a zuhanyzó és kád lefolyókban. A csövekbe kerülő tisztálkodási- és tisztítószerek megtapadnak a vezetékek falán, és egyre  csak növekednek, míg végül eltömítik a rendszert. Ráadásul ezeken a lerakódásokon könnyen megkapaszkodnak a zuhany és kád lefolyó szűrőn átjutó hajszálak és testszőrzetek. Szép lassan elzárják a víz útját, és a víz egyre nehezebben jut keresztül a lefolyócsőben megrekedt akadályon. Ha azonban mérsékelten használunk mindent, és nem esünk túlzásokba, akkor nehezen alakulhat ki a dugulás, legalábbis sokkal lassabban, plusz a sampon és tusfürdő is tovább tart. Így pénzt és időt spórolhatunk.

Ha már eldugult a zuhany és kád lefolyó mit tegyek?

Vigyázni kell, ha amellett dönt az ember, hogy saját maga veszi kézbe a zuhany és kád duguláselhárítás munkálatokat. A háztartási boltokban elérhető tisztítószerek nem mind alkalmasak a makacs dugulások ellen, és még nagyon drágák is. Arról nem beszélve, hogy általában mérgező vegyszerek és sokszor nem hozzák az elvárt eredményt. Ha mégis emellett döntünk, akkor a használatuk előtt alaposan fel kell készülni. Védőfelszerelés, kesztyű, maszk, esetleg szemüveg mindig legyen kéznél, az esetleges balesetek elkerülése végett. De mindezek előtt először érdemes mondjuk a bórax kipróbálása. A bórax környezetbarát tisztítószer. Pár pohárral bele lehet önteni a lefolyóba. Kell várni negyedórát, majd forró vízzel leöblíteni alaposan. Ha nem hozott eredményt, akkor másodszorra is meglehet próbálni. A kiáramló szagok és vízkő ellen pedig tökéletes megoldás lehet az ecet és a szódabikarbóna. Még több duguláselhárítás ötlet ITT

NON-STOP SEGÍTSÉG

Egész Budapest területén vállaljuk a gyors duguláselhárítást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legalaposabban végzik el a tisztítási munkálatokat. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang. dugulás megszüntetése. Dugulás volt nincs! Dugulás volt nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now Button

Kérjük írja meg telefonszámát email címünkre, és pár perc múlva visszahívjuk! Email: gorenyguru@gmail.com