Mosogató duguláselhárítás

MOSOGATÓ DUGULÁSELHÁRÍTÁS

A mosogató duguláselhárítás megkezdése előtt szakértő kollégánk felméri a helyszínt. A dugulás körülményeit felmérve nekilát a lefolyó tisztításának. Teljesen kitisztítja a vezetéket a rendelkezésére álló professzionális eszközökkel. Ezek után fertőtleníti a kitisztított szakaszt. Az elvégzett duguláselhárításra minden esetben garanciát vállal. Mosogatója újra a régi lesz. Hívjon! Tel.: (06 70) 597 4491

mosogató duguláselhárítás

Mosogató duguláselhárítás házilag

A konyha minden háztartás egyik legsűrűbben használt helyisége. Így a napi étkezés, főzés, előkészítés alatt felhalmozódott eszközök és edények mosogatásra szorulnak. Mosogató gép birtokában is rendszeresen használatban vannak a mosogatótálcák. Sajnos a mosogatón keresztül is sok olyan dolgot beöntenek az emberek amit nem lenne szabad. Zsírok olajok is bekerülnek a lefolyó rendszerbe, és persze a mosogatószerek is idővel lerakódnak és megkövülnek. Ilyenkor kialakul az eltömődés. A mosogató duguláselhárítás olykor nem igényel túlságosan komoly beavatkozást. A kisebb dugulásokat meglehet próbálni megszüntetni házi praktikákkal is. A makacs dugulások ellen viszont ezek a kipróbált módszerek már kevésnek bizonyulnak. Természetesen a megelőzés a legjobb. Ez rendszeres tisztítással, és pár szabály betartásával könnyedén kivitelezhető. A különböző lefolyótisztító szerekről is írtunk pár sort. Rengeteg változat kapható a háztartási boltokban. Mi csak néhányat szedtünk össze azok közül, melyek elég hatékonyak lehetnek az otthoni dugulások megszüntetéséhez. Keresse fel oldalunkat és próbálja ki az ott található lefolyó tisztítószereket.

Mosogató duguláselhárítás szifon tisztítással

A mosogató lefolyót meglehet próbálni egy hosszú dróttal kidugaszolni. Ehhez adtunk már tippet korábban. Egy drótvállfából könnyedén kihajtogatható, és a végén lévő kampó is formázható. Ha nem jár sikerrel ez a módszer, akkor le kell szerelni a szifont, és utána kitisztítani. Aki szeret barkácsolni, annak nem okozhat gondot egy szifon tisztítás, de talán még egy csere sem. De ha nem szerelt korábban sem egy ördöngösség. Mielőtt nekiáll bárki a szerelésnek, azért egy vödröt helyezzen el a mosogató alatt.

Lefolyó dugulás ellen

A házi dugulások felszámolásáról számtalan módozat kering a köztudatban, így a mosogató duguláselhárítás témában is. Ezek nagy része csak a jelentéktelen dugulások során tudnak hatékonyak lenni, valamint, ha olyan szakaszon alakul ki az elzáródás, amit szakember nélkül is képes lehet bárki elhárítani az otthonában. Dugulás oldalunkon olvasható jó pár hasznos tipp, és ki is lehet próbálni őket.

NON-STOP SEGÍTSÉG

Egész Budapest területén vállaljuk a gyors duguláselhárítást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legalaposabban végzik el a tisztítási munkálatokat. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang. dugulás megszüntetése. Dugulás volt nincs! Dugulás volt nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now Button