Csatornatisztítás

CSATORNATISZTÍTÁS

Csatornatisztítás indokolt lehet több esetben is. Ennek oka, ha a lakásban lévő lefolyók, csatornacsövek, vagy a kültéri csatorna eldugul. Előidézhetik növényi és állati eredetű maradványok, de gyakran az elzsírosodás, vagy emberi felelőtlenség és hanyagság áll a háttérben. Ezeket házilag lehetetlen felszámolni, ezért ilyen esetben azonnal hívjon bennünket, hogy segíthessünk. Tel.:(06 70) 597 4491

Csatornatisztítás
Csatornatisztítás és duguláselhárítás

Belső és külső csatornatisztítás

A dugulást okozhatja a házon belüli padló-összefolyó elzáródása, vagy a házból kivezető külső csatornacső, gyűjtőcső eltömődése. Könnyen észre lehet venni, hogy valami akadályozza a szennyvíz elvezető rendszert, mert egyre lassabban kezd lefolyni a víz. Ilyenkor már kezdetleges dugulás van, amit érdemes azonnal megszüntetni, mert idővel teljesen bedugul minden. Amennyiben hagyjuk, hogy eszkalálódjon a dugulás mértéke, úgy a bűzös csatornaszag lesz a legkisebb probléma. A nagyobb baj a duguláselhárítás lesz, nem beszélve a fertőző szennyvízről, amiben bokáig fog állni az ember. Ha hasonlót tapasztal azonnal forduljon hozzánk segítségért. Alapos munkát végzünk a lehető legjobb áron!

Padlóösszefolyó dugulás

A padlóösszefolyóba csatlakoznak be a mosogatók, mosdók, zuhanytálca, fürdőkád szennyvízelvezető csövek. A kismértékű, vagy még csak kialakulóban lévő dugulást meglehet próbálni elhárítani házilag is: dugulás és lefolyótisztítás tippek

padlóösszefolyó dugulás

Külső csatornatisztítás, dugulás elhárítása

Amennyiben a külső csatornacső dugult el, az már keményebb dió. Ha erre vállalkozunk, akkor készüljünk fel az irtózatos és gyomorforgató szagra ami ebből árad. Ide már kevés lesz a gumikesztyű használata, tulajdonképpen nem is javasoljuk, hogy bárki belekezdjen. De ha mégis, akkor legyen kéznél pár műanyag vödör, védőöltözék, szemüveg, maszk, valamilyen kézi duguláselhárító eszköz. A szakemberekre is ugyanez vár, azzal a különbséggel, hogy profi gépekkel, és erre a célra kifejlesztett spirálokkal, csőgörényekkel vannak felszerelve. Tudják, hogy mit mikor kell használni, és több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek duguláselhárítás terén. Tehát, ha nem akarunk nyakig turkálni a szennyben, akkor jobb duguláselhárítóra bízni a csatornatisztítás munkálatokat. Így az azonnali eredmény is garantált!

Gyűjtőcső és akna csatornatisztítás

Úgynevezett ellenőrző aknák mélyén találhatók a gyűjtőcsövek. A házból érkező csatornacsövek futnak össze a fő gyűjtőcsőhöz. Minden ponton ahol összeérnek a csövek van egy akna építve, hogy könnyebb legyen a csatorna tisztítása és karbantartása is. Nos, ezek is elég gyakran eltudnak dugulni. Egy ilyen akna fedelének már az elmozdítása is emberes feladat. Általában két ember kell hozzá, mert akkora súlya van. Az aknák ellenőrzése választ tud adni arra, hogy hol van az eltömődés. Ha megvan, akkor jöhet a profi eszköz, és a csatornatisztító csőgörény ami a legmakacsabb dugulást is elintézi.

kerti csatorna fedél

Dugulás a panellakásokban

Sajnos a régmúltban épült panellakások napjainkban is tartogatnak meglepetéseket, ami a lefolyókat és csatornarendszereket illeti. Ennek és a lakók hanyagságának köszönhetően gyakori jelenség a dugulás. Legyen az a mosogató a konyhában, vagy a mosdó a fürdőszobában, vagy a WC a mellékhelyiségben. Ráadásul az sem jelent túl sokat, ha az ember a saját lakásában mindent karban tart, rendszeresen tisztítja a lefolyókat. Bevett szokás, hogy a szomszédok a WC-be dobálnak rongyokat, ahol gyerek van pelenkákat, majd lehúzzák és már meg is van a dugulás. Sajnos ezt kivédeni nem lehet. A szennyvízelvezető rendszer duguláselhárítása pedig ilyen esetben a ház feladata. Természetesen az ilyen eseteket a lakógyűlésen meg kell említeni. Általában a többi lakó és a közös képviselő bevonásával, számon lehet kérni a kár okozását az elkövetőn. A helyszínre kiérkező vízvezetékszerelő a duguláselhárítás után megtudja mondani, hogy pontosan hol volt a dugulás, így beazonosítható a dugulást okozó lakó.

NON-STOP SEGÍTSÉG

Egész Budapest területén vállaljuk a gyors duguláselhárítást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legalaposabban végzik el a tisztítási munkálatokat. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt nincs! Dugulás volt nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now Button