Lefolyótisztító

ERŐS LEFOLYÓ TISZTÍTÓ VEGYSZEREK

Néhány bivalyerős lefolyótisztító szer azoknak, akik megakarják próbálni a lefolyótisztítást házilag. A csekély mértékű dugulás ezekkel a vegyszerekkel eltüntethető. 

Doma Clean Lefolyótisztító

A Doma Clean egy hatékonyan lefolyótisztító, amely képes eltávolítani a lefolyó csövekben felhalmozódott lerakódásokat. Az ilyen típusú kisebb dugulások megszüntetéséhez kifejezetten ajánlott.

Felhasználása: Az eldugult és zsírosodással teli lefolyóba bele kell önteni egyszerre 2,5-5 dl Doma Clean tisztítószert. Ezután 15-30 percig hagyni kell, hogy kifejtse a hatását a lefolyó vezetékben. Ha letelt az idő, akkor forró vízzel laposan le kell öblíteni. Ha még mindig nem tökéletes a víz lefolyás, ismételje meg a műveletet.

hatékony lefolyótisztító

Chemitat Lefolyótisztító

A Chemitat megszünteti a lefolyóból áradó kellemetlen szagokat, és a csekélyebb dugulásokat feloldja. A Chemitat egy hideg vízben oldódó szer, amelyet a használat előtt fel kell alaposan rázni.

Felhasználása: Ha dugulást tapasztal, akkor a vizet a ki kell merni a mosogatóból, majd a szűrőt és a hálót is. A lefolyótisztító szerből két kupakkal szórjon bele a lefolyóba, és öntsön utána egy pohár hideg vizet. 20-30 percig várjon, és utána nyissa meg a hideg vizes csapot az öblítéshez. Ha ezt hetente megismétli, akkor a szagok is eltűnnek.

hideg vízben oldódó lefolyótisztító szer

Deleo Lefolyótisztító

Ez a lefolyótisztító percek alatt kifejti a hatását, függetlenül attól, hogy a konyhában vagy éppen a fürdőszoba lefolyóban van a dugulás. A makacs lerakódásokat és a vele járó szagokat is eltünteti. 

Felhasználása: Miután a mosogatóból eltávolítottuk a maradék vizet húzzunk gumikesztyűt a kezünkre. Nyissuk ki a Deleo flakont és kezdjük a lefolyóba önteni. Ne sajnáljuk, akár egy liter tisztító folyadékot is beönthetünk a lefolyó nyíláson. Fél perc múlva 2 dl vízzel öntsünk utána. Várjunk 5 percet, majd hideg vízzel bőségesen öblítsük le. Ha szükséges ismételjük meg újra az egészet. Más vegyszerekkel együtt, és alumínium, krómozott, rozsdamentes felületeken használni TILOS!

makacs szennyeződések elleni lefolyótisztító

Suma Drain kanális tisztító

Lebontja a zsírt és a zsírsavakat, valamint csökkenti a szagok képződését. Lefolyók, csatornák, emésztőgödrök kezelésére és karbantartására alkalmas kanális tisztító. Zsírcsapdákhoz, csatornakezeléshez, nedves kutakhoz és szennyvíz befecskendező gödrökhöz tervezték.

Az erősen koncentrált és felhasználásra kész Suma Drain GTS-t zsírtartók, lefolyóvezeték-kezelés, nedves kutak és szennyvízelvezető gödrök megelőző karbantartására tervezték. Kiváló enzimeket tartalmazó Suma Drain enzimeket használ, amelyek lebontják a zsírt és zsírsavakat, és csökkentik a szagok képződését. A Suma Drain környezetbarát, és nem károsítja a lefolyócsövet vagy a zsírcsapdákat.

suma drain kanális tisztító

NON-STOP SEGÍTSÉG

Egész Budapest területén vállaljuk a gyors duguláselhárítást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legalaposabban végzik el a tisztítási munkálatokat. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt nincs! Dugulás volt nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now Button