Mosdó duguláselhárítás

MOSDÓ DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Hétvégén is hívható mosdó duguláselhárítás szakértő és vízvezeték-szerelő,  azonnali kiszállással Pest megyében. Az eldugult mosdókagyló sok kellemetlenséget tud szerezni. Meglehet próbálni a wc pumpával, és egyéb háztartási praktikával elejét venni a lefolyótisztításnak. Azonban a legtöbb esetben ezek mind haszontalanok. Ha viszont ránk bízza a tisztítást, mi biztosan megszüntetjük dugulását. Bízza profikra a duguláselhárítást. Velünk időt- és pénzt spórolhat meg. Hívjon! Tel.: (06 70) 597 4491

mosdókagyló duguláselhárítás

Mosdó duguláselhárítás házilag

A mosogató dugulás időként sajnos kiújulhat, még úgy is, ha az ember megpróbál pár szabályt betartani. Ilyen a mosdókagylóba helyezhető szűrő, ami valóban hasznos tud lenni például a hajszálak felfogásában, de a vízkő, tusfürdő, sampon, vízkő ellen nem. A mosdó lefolyóban ezek mind lerakódnak, megkövülnek és duguláshoz vezetnek. Eleinte csak lassabban kezd elfolyni a víz a lefolyócsőben, majd szép lassan elzáródik. A megelőzésen itt is nagy hangsúly van. Rendszeres tisztítással, karbantartással azért lassítani lehet a dugulás folyamatát. Ehhez a következőket ajánljuk, melyeket házilag is elkészíthet és alkalmazhat bárki a fürdőszobában.

Mosdó szifon ellenőrzés

A szifon átnézése elkerülhetetlen lesz, akárcsak a konyhai mosogató dugulás esetében. Maga a szétszerelés egyszerű, mint egy pofon. Biztosan sikerülni fog még ha először is próbálja valaki. Ha ez megvan következhet az alapos szifon tisztítás, még ha nem is tűnik annyira szennyezettnek.

Ha az, akkor lehet, hogy csak ennyi a baj. Amennyiben mégsem ez a probléma, akkor legalább meggyőződtünk, hogy nem ez az oka a mosdó eltömődésnek. A lefolyó szerelés már nem ajánlott, mert az komoly szakmai felkészültséget és célszerszámokat igényel, mint a duguláselhárító gép.

Mosdó duguláselhárítás házilag

A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) felhasználási területe igen széles. Gyomorsavégés ellen is kiválóan alkalmazható, mivel semlegesíti a savakat. A sütőre égett ételmaradékok ellen is hatékony szer, használatával könnyedén eltüntethető a szennyeződés. Remek zsíroldó, enyhén lúgos hatású, meleg vízben nagyon jól oldódó anyag, ráadásul szagtalanító is egyben. Éppen ezért a mosdó duguláselhárítás során is azonnal bevethető. Gyors eredményre vezethet még a bórax vagy a trisó a lefolyócsövek tisztítására, kisebb dugulások felszámolására. Egyiket leginkább a mosógépekhez, másikat penészesedés ellen lehet kapni a háztartási üzletekben. Mindkét szer kitudja fejteni a hatását, ha hagyjuk fél napot a csőben állni. Csak öntsük bele a flakon tartalmát, várjuk ki az időt, végül forró vízzel öblítsük le alaposan. További dugulás megszüntetés tippek ITT

NON-STOP SEGÍTSÉG

Egész Budapest területén vállaljuk a gyors duguláselhárítást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legalaposabban végzik el a tisztítási munkálatokat. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang. dugulás megszüntetése. Dugulás volt nincs! Dugulás volt nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now Button