Wc duguláselhárítás

WC DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Tökéletes WC duguláselhárítás azonnal? Lehetséges, ha ránk bízza! Ha úgy ítéli meg, hogy saját maga is megbirkózik a feladattal, akkor olvassa el alábbiakban hasznos tanácsainkat, hátha segítségére lehetnek. Ha valami biztosan nem tűr halasztást, akkor az minden kétséget kizáróan a WC dugulás megszüntetése. Itt már nagyon résen kell lenni, mert a laikus próbálkozás csak még nagyobb kárt okozhat. A végleges duguláselhárításhoz kellenek a megfelelő eszközök. Ezekkel átlehet majd mosni is a csővezetéket. Hívjon! Tel.: (06 70) 597 4491

eldugult wc duguláselhárítása

WC duguláselhárítás házilag

Szeretnénk néhány hasznos tippet adni a házilag történő duguláselhárításhoz, hogy ne kelljen feltétlenül vízvezeték szerelő mestert hívni. Persze ezek a tanácsok általában a kismértékű dugulásra vonatkoznak. Azonban az esetek többségében mindig nagyobb a baj, mint amilyennek gondoljuk, és a makacs dugulás felszámolásához elengedhetetlen a szaktudás, és a speciális eszköz felszereltség. Ha azonban nem szeretne ezzel bajlódni, és nyakig a WC csészében turkálni, akkor hívja duguláselhárító szakemberünket, és megteszi Ön helyett. Sajnos a WC mindig a legrosszabb pillanatokban dugul el, bár olyan, hogy jó pillanat nem nagyon létezik. Kisebb duguláshoz elég lehet a WC pumpa, nagyobb eltömődés esetén már csatornatisztítás lehet a megoldás.

wc pumpa
WC pumpa használata

WC duguláselhárítás tippek

1. Meg kell próbálni bő vízzel leöblíteni, hátha valami apróság akadt fent a rendszerben. Ehhez a WC tartály fedelét el kell távolítani, és a csap segítségével sok vizet engedni a tartályba. Ha ez nem vezet eredményre jöhet a következő lépés.

wc tartály
WC tartály eltávolítása

2. Mielőtt bármivel is megkíséreljük a WC dugulás megszüntetését, előtte érdemes a WC körül mindent letakarni újságpapírokkal. Beszerezni egy gumikesztyűt ami legalább a könyökünkig ér, és pár rongyot, nem használatos ruhadarabot, mert bizony minden vizes lesz nagy valószínűség szerint.

wc csésze
WC csésze lefolyó dugulás megszüntetése

3. Természetesen, ha látható a lefolyóban az akadály, akkor nyúljon bele a kesztyűs kezével, és próbálja eltávolítani. Ha nem látszik semmi, akkor vegye elő a WC pumpát. Általában a hagyományos, kicsi pumpák nem alkalmasak ilyen feladatra. Ehhez egy nagyobb, masszívabb, esetleg gömb formájú WC pumpa lesz a jó. És mielőtt a WC-be helyezné, tegye forró víz alá, így jobban fog tapadni. A pumpával a lefolyó nyílást teljesen el kell takarni, és közben a víz alá meríteni. Először lassú, kisebb mozdulatokkal kell elkezdeni a nyomás-szívást, majd egyre erősebben és intenzívebben. Türelemjáték ez, van hogy sok időbe telik, míg a dugulást okozó anyag feloldódik tejesen. Ha mégsem sikerül kipucolni az elzáródást a lefolyóból, akkor komolyabb dugulás lehet, és oda már vízszerelő szakember szükséges.

4. WC dugulás elleni szerek beszerezhetők bármilyen háztartási boltban. Ezek erősen maró hatású vegyi anyagok. Óvatosan kell használni őket, a flakonok oldalán megtalálható használati utasítás alapján. Ezeket beleöntve a WC-be általában fél napot kell hagyni, hogy kifejtsék hatásukat. Addig viszont értelemszerűen nem is lehet használni.

WC tisztítás

5. Csatornatisztító folyadékot, lefolyótisztítót is lehet készíteni, a konyhában található összetevők alkalmazásával. Fel kell forralni fél liter vizet. Hagyja lehűlni annyira, mintha már fogyasztani lehetne. Ezek után hozzá kell adni egy fél teás csésze szódabikarbónát és egy egész csésze ecetet. Az egyveleget bele lehet önteni a WC-be. A túlságosan forró víz megrepesztheti a WC csészét, ezért nem ajánlott úgy használni. Lehet egy kicsit magasabbról önteni a vizet, hogy a súlya is besegítsen a tömődés feloldásában. És itt is várni kell fél napot, hogy kiderüljön sikerült-e a dugulást elhárítani. Van még számtalan otthoni praktika, de ahogy korábban is említettük javarészt nem szoktak működni. A dugulásokat komolyabb akadályok idézik elő általában, így ha szeretne azonnal megszabadulni a kellemetlenségektől hívjon bennünket.

Hívjon és megszüntetem a dugulást, lehet az WC vagy csatorna, házban vagy a kertben: Figyelem! Ingyenes kiszállás és felmérés. Végső ár a helyszínen. Ha úgy gondolja, hogy ez Önnek sok, fizetnie nem kell, és azonnal távozom.

NON-STOP SEGÍTSÉG

Egész Budapest területén vállaljuk a gyors duguláselhárítást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legalaposabban végzik el a tisztítási munkálatokat. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt nincs! Dugulás volt nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now Button