Csatorna kamerázás

Csatorna kamerázás

A csatorna kamerázás a dugulást okozó szennyeződés pontos beazonosításához elengedhetetlen bizonyos esetekben. Több szempontból is előnyös a használata. Megkönnyíti a duguláselhárító szakember munkáját, és elősegíti a lefolyókban vagy csatornákban keletkezett eltömődés gyors felderítését. A vékonyabb keresztmetszetű csővezetékekbe is könnyedén befér. Segítségével a duguláselhárítás ideje is lecsökken. A dugulás felmérése nem jár bontással, így rengeteg plusz költségtől kímélheti meg magát mindenki. Hívjon! Tel.: (06 70) 597 4491

csatorna kamerázás

Profi kamerás csővizsgálat

Ahogy halad előre a kamera a csővezetékben azonnal továbbítja az élő képet a szakember számára, így a kijelzőn jól láthatóvá válik, hogy milyen típusú dugulással áll szemben. Ráadásul az is milliméterre pontosan meghatározható a vezeték hosszából, hogy milyen mélyen, vagy távolságban van a dugulás. Ezek mind nagyon fontos információk a hatékony és eredményes duguláselhárításhoz. A kamerás csatorna vizsgálat lehetővé teszi a költséghatékony tisztítást.

Csatorna kamerázás ára

A csőkamera használatát a helyszínre kiérkező szakember csak akkor javasolja, ha a dugulás felderítése csak az eszközzel lehetséges. A csatornákban kialakuló dugulás helyét előre nem lehet tudni, így a csőkamerázás ára sem tippelhető meg. Minden dugulás egyedi eset, annál is inkább mivel számos dolog okozhatja. A lefolyóktól kezdve a csatorna különböző szakaszain bárhol jelentkezhet. A kamera a csőrendszerbe jutva addig halad előre amíg meg nem találja a dugulást. A csőkamerázás ára a végső ár részét képezi.

NON-STOP SEGÍTSÉG

Egész Budapest területén vállaljuk a gyors duguláselhárítást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legalaposabban végzik el a tisztítási munkálatokat. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt nincs! Dugulás volt nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

  • Fix árak
  • Minőségi munka
  • 100% garancia
  • Non-Stop
Call Now ButtonHívás