Csatorna kamerázás

CSATORNA KAMERÁZÁS

A csatorna kamerázás a dugulást okozó szennyeződés pontos helyének beazonosításához elengedhetetlen bizonyos esetekben. Több szempontból is előnyös a használata. Megkönnyíti a duguláselhárító szakember munkáját, és elősegíti a lefolyókban vagy csatornákban keletkezett eltömődés gyors és részletes felderítését. A vékonyabb keresztmetszetű csővezetékekbe könnyedén befér, és hosszú szakaszok is átvizsgálhatók vele. Segítségével a duguláselhárítás ideje is lecsökken. A dugulás felmérése nem jár bontással, így rengeteg plusz költségtől kímélheti meg magát mindenki. Hívjon! Tel.: 06 (70) 597 4491

csatorna kamerázás

Profi csatorna kamerázás és csővizsgálat

Ahogy halad előre a kamera a csővezetékben azonnal továbbítja az élő képet a szakember számára, így a kijelzőn jól láthatóvá válik, hogy milyen típusú dugulással áll szemben. Ráadásul az is milliméterre pontosan meghatározható a vezeték hosszából, hogy milyen mélyen, vagy távolságban van a dugulás. Ezek mind nagyon fontos információk a hatékony és eredményes duguláselhárításhoz. A kamerás csatorna vizsgálat lehetővé teszi a költséghatékony tisztítást.

Csatorna kamerázás ára

A csőkamera használatát a helyszínre kiérkező szakember csak akkor javasolja, ha a dugulás felderítése csak az eszközzel lehetséges. A csatornákban kialakuló dugulás helyét előre nem lehet tudni, így a csőkamerázás ára sem tippelhető meg. Minden dugulás egyedi eset, annál is inkább mivel számos dolog okozhatja. A lefolyóktól kezdve a csatorna különböző szakaszain bárhol jelentkezhet. A kamera a csőrendszerbe jutva addig halad előre amíg meg nem találja a dugulást. A csőkamerázás ára a végső ár részét képezi.

GYORSSZOLGÁLAT

Egész Budapest és Pest megye területén vállaljuk a gyors dugulás felszámolást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak rejtett költségek nélkül.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legnagyobb alaposság mellett végzik el a duguláselhárítási munkálatokat, ugyanakkor minderre garanciát is vállalnak. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt, nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now ButtonHívás gomb

Kérjen visszahívást!

Írja meg telefonszámát email címünkre: gorenyguru@gmail.com

Pár perc múlva visszahívjuk.

Üdvözlettel, Görény Guru