Duguláselhárítás III IV XIII XIV XV kerület

Duguláselhárítás III IV XIII XIV XV kerület

Duguláselhárítás III IV XIII XIV XV kerület teljes területén is azonnal kérhető a Görény-Guru szakembereitől. Magánszemélyek és cégek részére egyaránt díjmentesen szállunk ki és mérjük fel a helyzetet. Nincsenek rejtett költségek, a dugulás megszüntetésének munkadíját a probléma pontos feltárása után adjuk meg az adott helyszínen. Ha Önnek nem megfelelő, akkor már megyünk is, nincs mit fizetni!

Duguláselhárítás III IV XIII XIV XV kerület részére nyújtott szolgáltatásaink

Csatorna, lefolyó, Wc, darálós wc, strang, mosdó és mosogató, zuhany, kád, padlóösszefolyó duguláselhárítási munkálatok 100% garanciával. Ha az általunk elvégzett dugulási és tisztítási munkafolyamatok után is fennállna bármilyen mértékű eltömődés, azt garanciális és díjmentesen elvégezzük újra.

Profi duguláselhárító csapat

A Görény-Guru vízszerelő és duguláselhárító mesterei ugyanazon az áron és színvonalon vállalják a wc vagy csatornatisztítási munkákat Óbudán, Újpesten, Angyalföldön, Zuglóban és Rákospalotán is. A szakértelem több évtizedes, az eszközök viszont a legújabbak. Hívjon! Tel.: 06 (70) 597 4491

GYORSSZOLGÁLAT

Egész Budapest és Pest megye területén vállaljuk a gyors dugulás felszámolást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak rejtett költségek nélkül.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legnagyobb alaposság mellett végzik el a duguláselhárítási munkálatokat, ugyanakkor minderre garanciát is vállalnak. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt, nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now ButtonHívás gomb

Kérjen visszahívást!

Írja meg telefonszámát email címünkre: gorenyguru@gmail.com

Pár perc múlva visszahívjuk.

Üdvözlettel, Görény Guru