Duguláselhárítás

Duguláselhárítás jelentése

A duguláselhárítás az a folyamat amikor a lefolyóban és szennyvíz-vezetékben megrekedt, dugulást okozó tárgyak, idegen anyagok eltávolításra kerülnek. Önmagában duguláselhárító szakma nem létezik, mert ehhez mindenképpen szükséges a vízvezetékek, csatorna-rendszerek ismerete. Továbbá a WC, konyha, fürdőszoba használati eszközök beható ismerete is elengedhetetlen. Összességében a dugulások elhárítása vízszerelési munkálatok része, tehát elsősorban a vízszerelő tud segítséget nyújtani. Hívja kollégánkat! Tel.: 06 (70) 597 4491

Duguláselhárítás házilag

Sokan megpróbálják maguk felszámolni a környezetükben kialakult dugulást. Ehhez számtalan praktika és hasznos tanács olvasható a Görény-Guru oldalán is. A lefolyótisztítók nagyon hatásosak tudnak lenni a kisebb lerakódásokkal szemben. Ugyanez igaz a különböző háztartási anyagok alkalmazására is, azonban tárgyak esetében ez már semmire sem elég.

Bízza profikra a piszkos munkát

A Görény-Guru csapatában tevékenykedő vízszerelő szakemberek óriási tapasztalattal rendelkeznek vízvezeték-szerelés és dugulások elhárítása terén. Van aki már 30 éve van pályán és még mindig aktív. Az ilyen mértékű rutin minden esetben jól jön a makacs dugulásokkal szembeni küzdelemben. Magánszemélyek és cégek részére is kifogástalanul elvégezzük a ránk bízott munkákat. Házon belül vagy azon kívül is elbánunk mindenfajta dugulással, még akkor is ha nehezen megközelíthető csatorna szakaszon van a fennakadás. Mindenre 100% garanciát vállalunk. Amit lehet bontás nélkül oldunk meg. Rendelkezésünkre állnak a legmodernebb eszközök. Fontosnak tartjuk még, hogy tisztaságot hagyjunk magunk után.  

Azonnali segítség

A dugulás remdkívül sok kellemetlenséggel jár. Mosogatóban vagy kézmosóban kialakult dugulásoknál még meglehet lenni egy darabig. Addig nincsenek használva amíg nincs kitisztítva és eltávolítva belőlük ami nem oda való. A nagyobb gond az, ha például WC dugulás van. Akinél volt már az tudja, hogy ilyen esetben a terjengő bűz a legkisebb probléma. Ha bennünket hív, akkor még aznap megszüntetjük a dugulást. Mindezt úgy, hogy a kiszállás és helyszíni felmérés is díjtalan. A duguláselhárítás ára az adott helyszínen alakul ki, miután szembesülünk az elvégzendő feladat mértékével.

Görény-Guru Nyitvatartás

GYORSSZOLGÁLAT

Egész Budapest és Pest megye területén vállaljuk a gyors dugulás felszámolást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak rejtett költségek nélkül.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legnagyobb alaposság mellett végzik el a duguláselhárítási munkálatokat, ugyanakkor minderre garanciát is vállalnak. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt, nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now Button