Duguláselhárítás

Duguláselhárítás jelentése

A duguláselhárítás az a folyamat amikor a lefolyóban és szennyvíz-vezetékben megrekedt, dugulást okozó tárgyak, idegen anyagok eltávolításra kerülnek. Önmagában duguláselhárító szakma nem létezik, mert ehhez mindenképpen szükséges a vízvezetékek, csatorna-rendszerek ismerete. Továbbá a WC, konyha, fürdőszoba használati eszközök beható ismerete is elengedhetetlen. Összességében a dugulások elhárítása vízszerelési munkálatok része, tehát elsősorban a vízszerelő tud segítséget nyújtani. Hívja kollégánkat! Tel.: 06 (70) 597 4491

Duguláselhárítás házilag

Sokan megpróbálják maguk felszámolni a környezetükben kialakult dugulást. Ehhez számtalan praktika és hasznos tanács olvasható a Görény-Guru oldalán is. A lefolyótisztítók nagyon hatásosak tudnak lenni a kisebb lerakódásokkal szemben. Ugyanez igaz a különböző háztartási anyagok alkalmazására is, azonban tárgyak esetében ez már semmire sem elég.

Bízza profikra a piszkos munkát

A Görény-Guru csapatában tevékenykedő vízszerelő szakemberek óriási tapasztalattal rendelkeznek vízvezeték-szerelés és dugulások elhárítása terén. Van aki már 30 éve van pályán és még mindig aktív. Az ilyen mértékű rutin minden esetben jól jön a makacs dugulásokkal szembeni küzdelemben. Magánszemélyek és cégek részére is kifogástalanul elvégezzük a ránk bízott munkákat. Házon belül vagy azon kívül is elbánunk mindenfajta dugulással, még akkor is ha nehezen megközelíthető csatorna szakaszon van a fennakadás. Mindenre 100% garanciát vállalunk. Amit lehet bontás nélkül oldunk meg. Rendelkezésünkre állnak a legmodernebb eszközök. Fontosnak tartjuk még, hogy tisztaságot hagyjunk magunk után.  

Azonnali segítség

A dugulás remdkívül sok kellemetlenséggel jár. Mosogatóban vagy kézmosóban kialakult dugulásoknál még meglehet lenni egy darabig. Addig nincsenek használva amíg nincs kitisztítva és eltávolítva belőlük ami nem oda való. A nagyobb gond az, ha például WC dugulás van. Akinél volt már az tudja, hogy ilyen esetben a terjengő bűz a legkisebb probléma. Ha bennünket hív, akkor még aznap megszüntetjük a dugulást. Mindezt úgy, hogy a kiszállás és helyszíni felmérés is díjtalan. A duguláselhárítás ára az adott helyszínen alakul ki, miután szembesülünk az elvégzendő feladat mértékével.

Görény-Guru Nyitvatartás

06 70 597 4491

GYORSSZOLGÁLAT

Egész Budapest és Pest megye területén vállaljuk a gyors dugulás felszámolást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak rejtett költségek nélkül.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legnagyobb alaposság mellett végzik el a duguláselhárítási munkálatokat, ugyanakkor minderre garanciát is vállalnak. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt, nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now ButtonHívás gomb

Kérjen visszahívást!

Írja meg telefonszámát email címünkre: gorenyguru@gmail.com

Pár perc múlva visszahívjuk.

Üdvözlettel, Görény Guru