Csőgörény

Csőgörény legjobb a szakmában

Csőgörény

A Görény Gurunál a csőgörény nemcsak egy duguláselhárító eszközt jelent, hanem egy koncepció alapeleme is egyben. A logóban szereplő fiktív csatornázó duguláselhárító személy mellett két fehér görény is látható. Tulajdonképpen egy görény és a tükörképe. Ez a görény kelt életre nemrég “Csőgörény” mester néven, és már a honlap főoldalán fogadja a látogatókat. Hitelesen tükrözi a csatornatisztító cég filozófiáját, ami a gyors helyszíni kiszállásra, a dugulás probléma feltárására, és annak megszüntetésére épül.

A kabala figura

Az ötletet az adta, hogy a köztudatban sokan az eszköz nevének hallatán, tévesen egy a csatornában közlekedő görényre asszociálnak. Innen már csak egy lépés volt, hogy a Görény Guru reklámarca maga az állat legyen.

A duguláselhárító eszköz

Magya az eszköz spirál formájú acél, vagy edzett fém ötvözet. Strapabírónak kell lennie, mert komoly igénybevételnek van kitéve folyamatosan. Különböző hosszúságú és átmérőjű csőgörények más és más duguláselhárításra szolgálnak. A kisebb dugulások ellen, és rövidebb szakaszokra csőgörényt is ehhez mérten alkalmazunk. A makacsabb, vastag rétegeket képező lerakódások ellen viszont már a robosztus változatot vetjük be. Persze önmagában nem sokat ér. Kell hozzá még egy szakember és egy jó gép. Duguláselhárító gépből is a legjobbal dolgozunk.

Duguláselhárító csőtisztító spirálok
Csőgörény csőtisztító spirálok

GYORSSZOLGÁLAT

Egész Budapest és Pest megye területén vállaljuk a gyors dugulás felszámolást. Forduljon hozzánk bizalommal. Profi géppark. 30 év tapasztalat. Precizitás. Pontosság. Megbízhatóság. Megfizethető árak rejtett költségek nélkül.

AZONNALI MEGOLDÁS

Kollégáink minden esetben a legnagyobb alaposság mellett végzik el a duguláselhárítási munkálatokat, ugyanakkor minderre garanciát is vállalnak. WC, Csatorna, Mosdó, Mosogató, Zuhany, Kád, Strang dugulás megszüntetése. Dugulás volt, nincs!

VÁLASSZON BENNÜNKET

Call Now ButtonHívás gomb

Kérjen visszahívást!

Írja meg telefonszámát email címünkre: gorenyguru@gmail.com

Pár perc múlva visszahívjuk.

Üdvözlettel, Görény Guru